Підбірка найкращих сайтів англійської для початківців

Хотілося б одразу озвучити головне питання усієї статті. Навіщо можна і навіть потрібно вивчати мови?

  • Відкриваються нові горизонти у пізнанні інших культур, адже дуже приємно при зустрічі з іноземцем не шукати судомно телефону з перекладачем, а налагодити комунікацію самому.
  • Видаються цікаві кар'єрні можливості, а саме зараз йде інтенсивна робота з розвитку не тільки економічних, а й туристичних відносин з Китаєм, який давно відійшов від використання тільки своєї мови в міжнародному співробітництві.
  • З недавнього часу людям особливо цікаво з'ясувати свою історичну батьківщину і повернутися на неї, так, однією з віз, що найчастіше видаються до Німеччини, є національна віза D на підставі статусу пізнього переселенця.

Безперечно, існує вже так звана "основа всіх основ" серед сайтів з навчання іноземних мов, які люди активно використовують, переслідуючи різні цілі.

Ненудна англійська з BistroEnglish.com

Відео дня

Хотілося б негайно відкрити завісу таємниці та познайомити вас із дуже крутим російськомовним сайтом: BistroEnglish.com

Чим знаменний цей ресурс?

  • Оксана Долинка – викладач, рівень володіння мовою якого сертифікований кембриджським іспитом;
  • Комплексні програми як для початківців, а й продовжуючих;
  • Величезна колекція безкоштовних відео та аудіоуроків;
  • Багата бібліотека порад з вивчення англійської, які допоможуть полегшити ваш шлях в англійській та зроблять його більш ефективним;
  • Унікальна методика для доступної подачі матеріалу навіть новачкам;
  • Російськомовний спікер, який пояснить усі важливі правила та нюанси мови;
  • Участь носіїв англійської, які допоможуть виробити правильну вимову та навчитися розуміти мову на слух;
  • Тільки гарний настрій та бажання вивчати мову під час кожного заняття!

Learning English VOA News

Платформа Learning English VOA News представлена оригінальною мовою, що відразу ж приверне увагу потенційного учня. У шапці сайту розміщені головні новини дня, які буде цікаво дізнатися навіть особисто для себе!

Цей сайт відмінно підійде як додатковий ресурс для розвитку, але повністю англійською мовою.

BBC Learning English

Кожному відома знаменита британська абревіатура - BBC, за якою криється багато пізнавальних роликів. Для зручності лише початківців вивчати мову користувачів представлена градація на рівні: easy, medium, hard, відповідно до якої будуть пропонуватися курси та подкасти. Проте всі матеріали представлені також англійською.

Learn English Today

Корисний сайт у плані наповнення автентичними ресурсами, які розподілені за строго вивіреними рубриками: граматика та вправи, фразові дієслова, цитати іменитих людей тощо. Також хотілося б відзначити аспект "ідіоми та прислів'я", щодня користувачеві пропонують нові вирази для вивчення!

Спробуйте кожен із них, і виберете той, який підходить саме вам. На наш погляд, BistroEnglish.com пропонує найбільш комплексний та ефективний підхід до вивчення англійської мови.