Мелітополем керує колаборантка Галина Данильченко / фото ria-m.tv

Голодують і співають на камеру, засовують собі цвяхи в ніс та б'ють себе сокирою в живіт. І навіть погрожують вбити. Це не новий сезон талант-шоу, хоча і там деякі були, а нові керівники тимчасово окупованих територій України. 

Як розповів в ефірі проекту FreeДом керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко, ставлять тих, ким буде найлегше керувати, віддавати накази. Тобто таким чином створюється ілюзія місцевого самоврядування. 

Серед таких колаборантів - самопроголошений мер Мелітополя Галина Данильченко. До приходу "руського міра" вона була регіональним підприємцем, а також мала великі політичні амбіції, вирішувала питання жорстко і конкретно.

Відео дня
Галина Данильченко - зрадниця України, яка працює на окупантів / Скріншот

Другий екземпляр раніше забивав цвяхи в ніс, а в перервах на виступах в талант-шоу показував свою активну політичну позицію. 8 останніх років Сергій Агарков не приховував своїх проросійських поглядів, а зараз став заступником мера тимчасово окупованої Балаклії Харківської області.

Сергій Агарков - колаборант

Кадрова політика окупантів вражає. Чого тільки вартий новий так званий мер Каховки Павло Філіпчук. До окупації південних регіонів України російськими військами він співпрацював з партією ОПЗЖ, а також намагався завоювати серця місцевих виборців відео у соцмережах. 

Павло Філіпчук знімав фрік - відео / Скріншот

"Насправді в окупованих регіонах кадровий голод. І ніхто, крім таких як Філіпчук, не хоче бути гауляйтерами", - підсумували журналісти.

Раніше в центрі окупованого Мелітополя пролунав потужний вибух у районі проживання гауляйтера Запорізької області від Росії - екс-нардепа Євгена Балицького.

Вас також можуть зацікавити новини: