Перевірити знання на початку навчального року та дізнатись, до чого готуватись на ЗНО можна онлайн та безкоштовно для всіх старшокласників України!

Освітня компанія ЯвКурсі, за підтримки Міжнародного інституту інновацій та Асоціації Digital Ukraine відкрила можливість проходити Пробне ЗНО онлайн для всіх учнів України.

Проект уже охопив 125 137 старшокласників та їхніх батьків, із них 57% зареєстрованих — це 9 та 10-класники. Це вкрай важливо, адже українські батьки розуміють важливість освіти для майбутнього їхніх дітей. Саме в дев’ятому та десятому класі потрібно замислитися над майбутніми спеціальністю, університетом і стратегією підготовки.

Відео дня

Пробне ЗНО.Онлайн-марафон проходить тричі на рік: у вересні, січні та квітні. Це надає можливість відслідковувати свій прогрес упродовж усього навчального року.

Зареєструватись можна на сайті Пробного ЗНО.Онлайн: http://zno.expert/probnezno

Розклад осінньої сесії Пробного ЗНО:

· 11 вересня — українська мова й література.

· 12 вересня — математика.

· 18 вересня — англійська мова.

· 19 вересня — історія України.

Технології штучного інтелекту вперше на ЗНО

Цього року виділена група з 500 учасників бере участь у технологічному експерименті — вони пройдуть Пробне ЗНО.Онлайн у повністю контрольованому режимі з використанням технологій, що дозволяють повністю довіряти результатам екзамену, проведеного віддалено. Це стало можливим завдяки залученню освітньою компанією ЯвКурсі двох нових технологічних партнерів: компаній ExamSoft (Даллас, США) та Verificient (Нью-Йорк, США). Уперше в Україні для проведення екзамену будуть залучені технології штучного інтелекту, забезпечені партнерами з США. Це дозволить отримати максимально об’єктивні результати ЗНО, проведеного онлайн.

Історія проєкту

Проєкт розпочався на початку пандемії як соціальна ініціатива Міжнародного інституту інновацій та EdTech компанії ЯвКурсі й знайшов підтримку громадських організацій, технологічних компаній, батьківської та вчительської спільноти. 

У період з 5 до 26 квітня 2020 року 463 828 учасників пройшли 1 077 911 тестувань і встановили світовий рекорд, зафіксований представниками Universal Records Forum. Проєкт підтримується низкою міжнародних організацій та технологічних компаній світу, а також отримав привітання та подяку Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій.