Щорічний міжнародний чемпіонат "Володар Ukraine Borsh" серед співробітників Британського офтальмологічного центру проходить зараз у Києві, незважаючи на всі перешкоди.

Традиційно серед співробітників офтальмологічної клініки проводитиметься змагання на приготування найкращого українського борщу. Назва конкурсу "Володар Ukraine Borsh".

Все серйозно та об'єктивно, призи вражають, перше місце – поїздка, повністю оплачена підприємством на Мальті з готелем та трансфером від дому до дому.

Відео дня

Друге місце – сорок тисяч гривень, третє місце – двадцять пьять тисяч гривень. Конкурсантам надають однакову суму на витрати на виготовлення борщу, збільшення бюджету за рахунок конкурсанта допускається.

Надається п'ятилітровий термос для транспорту борщу на роботу.

Дегустація проводиться незалежною комісією чоловіків та всі борщі, які допускаються до конкурсу, оцінюються за десятибальною шкалою учасниками чоловіками. Які, звичайно, знають смак у борщах.

Для наших лікарів та медичних сестер після важкої роботи, напруженої та потребуючої уваги – це чудовий подарунок від Англійської компанії засновника.

Цього разу нашим співробітникам кинула рукавичку виклику Німецька клініка в Києві.

Німці для Британців серйозний супротивник і пристрасті розпалюються неабиякі. Весь процес дегустації відбувається у приміщенні обладнаному аудіо відеоконтролем. Усі конкурсанти мають незв'язані коди – номери та не подають учасникам свої твори мистецтва.

Все щодня оцінюється членами комісії та протокол публікується у робочих чатах щодня.

На день два борщі на конкурс, від двох учасників. Хоч щось у нас може відбуватися об'єктивно та чесно?

Це наш внесок у позитив для мешканців Києва, окрім нашої злагодженої роботи та відмінних результатів щодо зору. Тим більше, що наша будівля має категорію електропостачання А, від двох джерел та незалежного від мережі міста третього. І не припиняє своєї роботи ні на хвилину на користь наших пацієнтів.

Аналогічні умови для роботи має і Німецька очна клініка – наш головний конкурент.

Ми будемо публікувати на сайті фотографії з конкурсу і, звичайно, Повелителів Українського Борщу. Закликаємо Киян захистити нас від конкурентів німців та підтримати наших учасників Британського офтальмологічного центру дружньою радою на нашу електронну пошту kiev@eyes.ua

Або, об'єктивно якщо Ви за Німецьку очну клініку, то  пишіть їм на ел. пошту klinika@klinika.ua

Ми бажаємо всьому Києву та Україні позитивного настрою а учасникам конкурсу Удачі та Перемог.