Суд обрав поліцейському з Дніпра, який вбив чоловіка, запобіжний захід

Цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Кіровський районний суд міста Дніпро обрав запобіжний захід поліцейському, який вбив чоловіка після зупинення автомобіля за порушення правил дорожнього руху і спротиву правоохоронцям – цілодобовий домашній арешт на 60 діб.

Про це повідомляє Суспільне.

Як повідомляв УНІАН, прокуратура вимагала обрати запобіжний захід затриманому патрульному - 60 діб арешту без права внесення застави. На суді зазначалося, що поліцейський мав попередити про застосування табельної зброї.

Адвокат поліцейського повідомила на суді, що у її підзахисного черепномозкова травма і забій тканин, тому йому потрібне стаціонарне лікування.

Патрульний вбив людину у Дніпрі

Як відомо, 29 серпня в Дніпрі патрульні поліцейські зупинили Jaguar, в якому перебував 38-річний Джумбері Сілогава, жінка та двоє дітей. Він був зупинений за порушення правил дорожнього руху.

Виник конфлікт між поліцейськими та тими, хто був в авто. Чоловік ображав словесно поліцейську, вдарив її, а потім накинувся на поліцейського, а в цей час жінка, яка була з ним в авто тримала поліцейску, щоб вона не пішла на допомогу колезі. Поліцейський тричі вистрілив в чоловіка. Він помер на місці.

Вас також можуть зацікавити новини: