Жертва поліцейського у Дніпрі - Джумбері Сілогава, дізналися журналісти / колаж УНІАН з фото dnipr.gp.gov.ua та ua.depositphotos.com

Новини Дніпра сьогодні лишаються у центрі уваги - журналісти дізналися нові деталі вбивства агресивного чоловіка співробітником поліції.

Кривавий інцидент трапився на перехресті проспекту Івана Мазепи та вул. Авіаційної, пише "Інформатор". За його даними, застрелений Джумбері Сілогава.

Також стало відомо, що чоловікові 38 років.

Відео дня

Вбивство у Дніпрі - сьогодні це варто знати

Увечері 29 серпня стало відомо, що в обласному центрі стався конфлікт між патрульними поліцейськими та водієм і пасажирами елітної машини, який завершився стріляниною. У Державному бюро розслідувань повідомили, що водій авто ігнорував законні вимоги правил дорожнього руху, поводився агресивно й мав ознаки алкогольного сп'яніння.

На відео з місця трагедії, яке опублікували у мережі, видно, що поліцейські намагалися витягти з авто дівчину, а вона опиралася. Після цього було зіткнення чоловіка з патрульним і постріли. Варто зазначити, що зловмисник до крові розбив обличчя співробітниці поліції. 

Поліцейський вистрелив у чоловіка, і той помер на місці. Правоохоронців відсторонили від роботи.

Вас також можуть зацікавити новини: