Вбивство водія Jaguar в Дніпрі: поліція показала запис з бодікамер патрульних / скриншот

Патрульна поліція України показала нарізку відеозаписів, що стосуються кровавого інциденту в Дніпрі, коли був застрелений водій авто Jaguar, що було зупинено через порушення правил дорожнього руху.

В опублікованому ролику показано момент порушення правил дорожнього руху, вчиненого зупиненим зрештою авто Jaguar. Також там містяться фрагменти з вилучених та долучених до кримінальної справи записів з нагрудних відеореєстраторів поліцейських.

На камери було зафіксовано спілкування правоохоронців з жінкою, що сиділа на водійському місці, та 38-річним водієм авто Джумбері Сілогавою

На відео можна побачити, як між патрульною та Сілогавою відбувається суперечка з приводу причини зупинки авто. Сілогава, використовуючи нецензурну лайку, заявляє, що не збирається спілкуватися з поліцейською. Тоді вона пропонує йому сісти в машину і акцентує, що спілкуватися збиралися з жінкою, що в цей момент вже сиділа на водійському сидінні.

"Якого х** ти мене зупинила? А що ти хочеш від мене? Сексу? Я тобі не дам! У мене жінка і двоє дітей", – звертається Сілогава до патрульної. 

Тоді патрульна просить його залишити місце правопорушення і зберігати дистанцію 20 метрів. Зрештою Сілогава погрожує патрульним тим, що викличе адвоката, а жінці в авто пропонує залишити місце правопорушення, кажучи: "Вмикай задню швидкість, поїхали". Патрульні у відповідь наказують залишатися на місці і попереджають, що в іншому випадку буде застосовано заходи примусу, 

Далі в кадр потрапив напад Сілогави на патрульну, яка внаслідок інциденту отримала травми голови, та момент пострілів напарника поліцейської в бік нападника.

Оновлено (19:35): Проект "Схеми" опублікував розширену 8-хвилинну версію відеозапису з камери одного з патрульних, на якому показано детальніше момент суперечки між правоохоронцями, Сілогавою та жінкою, що перебувала в салоні авто. 

Зокрема, цей фрагмент показує спілкування Сілогави телефоном з, як передбачається, адвокатом, та момент, коли після низки попереджень патрульні силою намагалися витягти жінку, що вдавала, нібито в момент порушення ПДР перебувала за кермом, з автівки.

Кривавий інцидент з патрульними та водієм Jaguar в Дніпрі

Ввечері у вівторок, 29 серпня, в Дніпрі патрульні поліцейські зупинили авто Jaguar, що як показало відео з камер спостереження, порушувало правила дорожнього руху.

В салоні авто в цей час перебували жінка, двоє дітей та 38-річний Джумбері Сілогава

Після того, як авто зупинила поліція, між Сілогавою та патрульними розпочалася сутичка. Сілогава поводився агресивно та застосував силу проти патрульної, після чого її напарник застосував зброю. Постраждалий чоловік загинув на місці. 

Обидва правоохоронці, що брали участь в сутичці, наразі в лікарні. Їх відсторонено від виконання обов’язків. Інцидент із загибеллю людини розслідує Державне бюро розслідувань.

Вас также могут заинтересовать новости: