ТОП-3 моделі жіночих черевиків, актуальних цієї осені-зими

Придбати жіночі шкіряні черевики ви можете в інтернет-магазині "Міратон". Онлайн-маркет пропонує якісне взуття за вигідними цінами і безліч приємних бонусів (безкоштовну доставку на товари з нової колекції, кешбек з кожного замовлення, можливість розділити оплату на три платежі і багато іншого).

Chunky boots

Якщо минулий рік навчив нас чомусь, так тому, що комфорт - це ключ до успіху. А черевики на товстій підошві з їх функціональним і міцним дизайном - той варіант, на який ви зможете покладатися довгі роки. Головна перевага цієї моделі полягає в тому, що вона ніколи не вийде з моди.

Чанкі будуть чудово поєднуватися з повсякденним одягом - джинсами, легінсами і трикотажними речами. А якщо вам захочеться підкреслити свою жіночність, на контрасті вони будуть мати гарний вигляд з ніжною сукнею-комбінацією в білизняному стилі або з повітряною спідницею.

Відео дня

Челсі на масивній підошві

Цієї осені та взимку черевики челсі будуть всюди, адже вони стають все більш універсальними і незамінними. Дизайн класичного витонченого взуття з поздовжніми еластичними вставками з боків також зазнав змін, і в цьому році модні челсі забезпечені грубою підошвою з виразними виступами.

Така модель також буде доречна в луках різних напрямків. Для побудови кежуал-образів надіньте їх зі скінні і вільною сорочкою, доповнивши прямим пальто пісочного відтінку, а для походу в офіс віддайте перевагу челсі на стійкому каблуці в парі з м'яким трикотажним костюмом.

ТОП-3 моделі жіночих черевиків, актуальних цієї осені-зими

Світлі черевики

Це тенденція, яка захопила всіх, від зірок вуличного стилю до блогерів і знаменитостей, так як світлі черевики дуже прості в стилізації, симпатичні і більш ошатні в порівнянні зі стандартним чорним взуттям. Білі черевики ідеально підходять для осінньо-весняного і перехідного сезону в поєднанні з літньою сукнею і шкіряною курткою або з джинсами і оверсайз-джемпером. Безпрограшний тандем - з монохромними білими образами.

Для тих, хто любить більш спокійні комбінації, найкращим рішенням стане бежевий варіант або виконаний в палітрі нюд. Взуття таких кольорів зможе освіжити ваші аутфіти і при цьому не буде обмежувати в плані вибору колірної гами одягу.

ТОП-3 моделі жіночих черевиків, актуальних цієї осені-зими

З настанням холодного періоду року важливо подбати про оновлення свого взуттєвого гардероба. Який дизайн черевиків ви б не вибрали, пам'ятайте: в першу чергу вони повинні забезпечувати зручність і тепло. А щоб переконатися в комфортній і правильній посадці, ви можете замовити безкоштовну послугу примірки в інтернет-маркеті "Міратон". Все дуже просто: ви замовляєте до трьох пар взуття, приміряєте їх і можете придбати ту, яка підійшла найкраще.