Трендові обручки 2021: прикраси для сучасних молодят

Європейки чи американки: які обручки зараз у моді?

Один із головних параметрів, з яким мають визначитися молодята, – це хочуть вони купити обручки-європейки чи обручки-американки.  Перші мають округлу боковину, виглядають статусно й вважаються канонічними. "Американки" відрізняються прямим профілем і більше до вподоби любителям сучасного стилю. Утім, тренди 2021 включають моделі обох варіантів. Вибір форми може залежати від ширини обручки, декору на ній та індивідуальних уподобань.

Як змінилася класична обручка

Гладкі класичні моделі залишаються актуальними завжди, адже пасують до будь-якого стилю. Утім, сьогодні навіть вони відрізняються від весільних каблучок, які були популярними десять чи двадцять років тому. Сучасну класику легко пізнати за більш тонким обідком та відносно пласкою формою, навіть якщо мова йде про обручки-європейки. Таку каблучку можна носити із заручальною на одному пальці, що сьогодні є беззаперечним трендом.

Трендові обручки 2021: прикраси для сучасних молодят

Модні фактури

Обручка з алмазною гранню

Відео дня

Бажаєте проекспериментувати з текстурами? Ювелірні дизайнери радять віддавати перевагу нанесенню алмазної грані: це чудовий спосіб досягти сяючого блиску прикраси без вставки коштовного каміння. Текстурні обручки високо цінуються через складну технологію виготовлення, а тому й купувати їх варто тільки у перевірених брендів.

Комбіновані обручки

Колір металу, як правило, радять обирати відповідно до прикрас, які ви носите зазвичай. Та що як наречена, шанувальниця білого золота у повсякденному житті, раптом вирішить надіти кольє з червоного золота? Знімати через це каблучку з пальця не буде жодної потреби, якщо ви обираєте комбіновані обручки. Вони є універсальними для поєднання з іншими прикрасами й водночас оригінальним самостійним елементом стилю.

Трендові обручки 2021: прикраси для сучасних молодят

Тренд на діаманти

Купити золоту обручку з діамантом або навіть кількома камінцями – ідеальне рішення для людей, котрі завжди хочуть виглядати неповторно та по-королівськи вишукано. Оброблений алмаз є найміцнішим коштовним каменем, який стане символом вічного кохання й відданості один одному. Особливо чарівно виглядають обручки із білого золота з діамантами, які поступово стають класикою: благородний колір металу ідеально підкреслює блиск камінця. Ви можете також замовити вставлення діаманта в будь-яку обрану гладку прикрасу з каталогу виробника.

Зробити обручки неповторними

Існує ще один спосіб додати прикрасам індивідуальності, не поступаючись лаконічністю дизайну: ідеться про обручки з гравіюванням. Нанести імена, дату весілля або дорогі серцю слова на внутрішньому боці прикраси означає навіки закарбувати почуття в каблучках.

Трендові обручки 2021: прикраси для сучасних молодят

Золоті обручки за найвигіднішими цінами можна купити в Столичній Ювелірній Фабриці™. Бренд має власне виробництво, і у разі замовлення унікальних обручок, робота зі вставлення каменя та гравіювання будуть безкоштовними. Чекаємо на вас у бутиках на всій території України!