У аеропорту "Львів" через густий туман скасовують та затримують рейси

Деякі авіарейси перенаправляють на інші летовища.

Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького через густий туман попереджає про затримку або скасування авіарейсів.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту.

"Через складні погодні умови в аеропорту "Львів" (низька видимість) попереджаємо про затримку рейсів", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожУ Великобританії створили пасажирський літак на водніЗокрема, рейс авіакомпанії Ryanair за маршрутом "Рига – Львів", який мав прибути о 08:20, сів на запасний аеродром у "Борисполі". Пасажири, які прилетіли до "Борисполя", будуть доставлені до Львова автобусом. Натомість зворотний рейс до Риги скасували.

Також у "Борисполі" приземлилися літаки з Дюссельдорфа та Марса-Алам, а рейс авіакомпанії WizzAir "Лондон – Львів" сів у Кошиці (Словаччина).

Рейси авіакомпанії Pegasus "Стамбул – Львів", "Львів – Стамбул" та LOT "Варшава – Львів" і "Львів – Варшава" – на сьогодні скасовані.

Окрім того, рейси авіакомпанії "Роза Вітрів" за маршрутом "Київ – Львів" та "Львів – Київ" 161/162 будуть об’єднані з рейсами 163/164. Для перевезення авіакомпанія залучить більший літак – Airbus 321. Запланований виліт до Львова о 16:45, а виліт зі Львова до Києва – о 17:35.

В аеропорту наголосили, що інформація про рейси постійно оновлюється та змінюється відповідно до погодних умов.

Нагадаємо, найкраща авіакомпанія світу запустила в Україну рейси зі спальними місцями. Авіакомпанія Qatar Airways, яка отримала звання кращої авіакомпанії у 2021 році в рейтингах Skytrax і Airline Ratings вже виконала перший регулярний рейс до Одеси з Дохи.

Вас можуть зацікавити новини: