У Києві на два місяці частково обмежать рух на одному з мостів: що сталося

Обмеження пов’язані через проведення ремонтних робіт плити мостового полотна.

На Північному мосту відзавтра, 30 березня, до 15 червня частково обмежать рух транспорту через проведення ремонтних робіт. Про це повідомляє прес-служба Київської міської ради.

"Обмеження руху відбуватиметься в напрямку з лівого на правий берег у правій частині проїзду спорудою з перекриттям смуги руху громадського транспорту", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що зміни пов’язані з ремонтом плити мостового полотна, що проводитиме комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхів м. Києва "Київавтошляхміст".

Стан мостів у Києві 

1 лютого повідомлялося, що в столичні мости через Дніпро Метро і Патона офіційно визнані недієздатними. Тоді інженер і транспортний експерт Дмитро Беспалов стверджував, що в разі виникнення аварійної ситуації на мосту Метро йтиметься про фактичне будівництво нового мосту або відновлення існуючого.

19 лютого голова та засновник Офісу Трансформації Максим Бахматов заявив, що більшість мостів у Києві перебувають в аварійному стані і деякі з них можуть впасти. 

"Міст Метро – аварійний, міст Патона – аварійний, міст Південний – аварійний. Міст Патона та міст Метро – аварійність 5-го рівня. Ними не можна користуватися вже. Тобто якщо ви їдете цими мостами – уважно – вони можуть впасти", – повідомив він.

Вас також можуть зацікавити новини: