У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу "надійно" приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)

Відзначається, що лампа при цьому справно працювала.

Потяги "Укрзалізниці" не перестають дивувати та шокувати. Цього разу мандрівники були здивовані нестандартним підходом до ремонту.

Про це розповіла Дарина Мазур у Facebook.

За словами дівчини, інцидент стався в поїзді "Івано-Франківськ-Полтава". В одному з вагонів лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа працює.

"Чоловік їхав зі Львова поїздом №150 і помітив над своїм місцем ось таке неординарне, я б навіть сказала, креативне рішення. Лампа (до речі, робоча) була надійно прикріплена до стелі за допомогою медичного пластиру", - розповіла дівчина.

Також вона опублікувала фото, які підтвердили її слова.

Як раніше повідомляв УНІАН, "Укрзалізниця" неодноразово потрапляла в скандали. То поїзд зі Львова вирушив до столиці завчасно і пасажири просто на нього не потрапили. То на рейковому автобусі, який їздить за маршрутом Сміла-Черкаси, кондуктори пропонували пасажирам проїхатися за меншу суму, але без квитка.

Крім того, пасажири постійно скаржаться на якість послуг, що надаються компанією - погані та несправні туалети, брудна постільна білизна, хамство, відсутність безпеки та багато іншого.

При цьому "Укрзалізниця" постійно підвищує тарифи на пасажирські та вантажні перевезення.