Роман Дяжук загинув у ДПТ / фото Facebook/Наталія Тодорова

На Одещині в моторошній ДТП загинув відомий фермер-новатор, керівник підприємства "Дунайський аграрій".

Як повідомила голова Саф’янівської громади Наталія Тодорова, вчора у жахливій ДТП загинув депутат Сафʼянівської сільської ради, фермер, керівник ТОВ "Дунайський аграрій" Роман Дяжук.

"Роман Улянович був доброю та світлою людиною, неймовірно любив справу всього свого життя - фермерство, мав багато креативних ідей та цікавих планів на майбутнє", - підкреслює вона.

Відео дня

У прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області повідомили, що аварія сталася ввечері 25 червня у Білгород-Дністровському районі - на 137-му кілометрі автодороги "Одеса - Рені". 

"Надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю легкового та вантажного автомобілів.  Внаслідок події загинув водій 1974 року народження та постраждали три особи: чоловік 1967 року народження, жінка 1978 року народження та дівчина 2004 року народження", - розповіли у прес-службі. 

Що треба знати про загиблого

Дяжук Роман - керівник ТОВ "Дунайський аграрій", що займається вирощуванням зернових і технічних культур, овочів і баштанних, тваринництвом, є одним з найбільших в Україні виробників органічної продукції.  На підприємстві повністю відмовилися від хімічних добрив, пестицидів, ГМО та консервантів та отримали міжнародну сертифікацію й довгоочікувану позначку Organic.

Підприємство розташоване у селі Саф'яни Одеської області на 45-тій "золотій" паралелі, що вважається золотою серединою планети і територією з найсприятливішими умовами для вирощування фруктів, овочів та для виноробства.

Вас також можуть зацікавити новини: