Кирило Тлявов загинув у минулому році / UAportal

Двох підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому випустили з СІЗО під заставу.

Про це повідомила бабуся вбитого хлопчика і адвокат одного з обвинувачених Віктор Чевгуз, пише hromadske.

Читайте такожОлександра Тлявова: Підозрюваний у вбивстві онука Кирюши говорив нам: "Мені нічого не буде"«Так, їх випустили ще на початку березня. Вони мовчки внесли заставу і вийшли», – підтвердила бабуся.

Відео дня

В даний час під вартою залишився один підозрюваний – колишній поліцейський Іван Приходько. Йому продовжили запобіжний захід до 26 червня.

Як повідомляв УНІАН, 31 травня 2019 року в Переяслав-Хмельницькому Київської області патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець в стані алкогольного сп'яніння влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках і інших предметів, розташованих в місці, де могли знаходитися люди.

У результаті стрілянини загинув 5-річний Тлявов, який перебував на дитячому майданчику біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні.

Патрульним оголосили про підозру у грубому порушенні громадського порядку, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та умисному вбивстві малолітньої дитини, вчинене групою осіб (п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 КК). Пізніше ДБР оголосило про підозру третій особі.