Вечірній випуск ТСН доступний до перегляду на Київстар ТБ

З 20 червня Телевізійна Служба Новин відновила свою роботу в прямому ефірі. Так, тепер випуски ТСН транслюються о 19:30 по будням у тому числі на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ. Переглядати контент можна у додатку на мобільному телефоні, планшеті, SMART TV, Android TV, Apple TV або на компʼютері через браузер як в Україні, так і закордоном. Канал "ТСН 19:30" доступний безкоштовно після авторизації за посиланням: https://kyivstar.page.link/3Nae.

Підсумкові новини дня від улюбленої мільйонами редакції тривають 30 хвилин. Ведучими програми позмінно є Наталія Мосейчук, Святослав Гринчук, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Наталія Островська. У свою чергу, Алла Мазур веде підсумкові новини в межах марафону обʼєднаних телеканалів о 20:00 під час слоту 1+1, що також транслюється на Київстар ТБ.

"Нині новинний контент на платформі Київстар ТБ користується великим попитом і ми впевнені, що ТСН дасть глядачам ще більше перевіреної інформації від улюблених ведучих та журналістів. Зараз вкрай важливо бути обʼєднаними та тримати руку на пульсі подій, тож щоденний випуск ТСН  це підсумок актуальних подій, що трапилися в країні за день. Подій, які мають велике значення для кожного українця", – розповідають в Київстар ТБ

Відео дня

Дивіться вечірні випуски ТСН з понеділка по п’ятницю о 19:30 на каналі "ТСН 19:30" на Київстар ТБ. Також доєднуйтеся до перегляду телемарафону "Єдині новини".