У спальному районі Києва стався вибух газу в багатоповерховому будинку, після чого багато людей залишилися без даху над головою. Жертвами трагедії стали п’ятеро людей. Скільки в Україні може бути подібних вибухонебезпечних будинків, з’ясовували журналісти програми «Гроші».

Читайте такожВстигла вибігти: друзі розповіли історію дівчини, яка втратила родину після вибуху будинку у КиєвіЗазначається, що як би це цинічно не звучало, але витоком газу сьогодні нікого не здивуєш. За словами експертів, більшість газових мереж знаходяться в жалюгідному стані.

«Ця ситуація може повторитися, тому що газопроводи у дуже плачевному стані», – розповів Микола Удовенко, який займається газифікацією будинків.

Як повідомляв УНІАН, о 10:00 21 червня у Києві в 10-поверховому житловому будинку за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 1/5 стався вибух, за попередніми даними, газоповітряної суміші без подальшого горіння.

Внаслідок вибуху сталося руйнування п’ятого, шостого, сьомого та восьмого поверхів.

З початку проведення робіт рятувальники дістали з-під завалів тіла п’ятьох осіб. При цьому у ДСНС заявили, що під завалами загиблих більше немає.