Черговий відкритий вишкіл, організований у Києві за ініціативи лідера Нацкорпусу Андрія Білецького та Громадського штабу оборони, зібрав понад 500 учасників.

Вишкіл проходить на території колишнього заводу "Атек", йдеться у Telegram-каналі Нацкорпусу.

Його програма передбачає заняття зі зброєю, тактику малих піхотних груп, основи домедичної допомоги (парамедицини) та навчання евакуації поранених. Частина учасників взяла участь у навчальних  стрільбах на полігоні під Києвом. За інформацією організаторів, заняття проводять інструктори – учасники бойових дій.

Відео дня

"Сьогодні тут абсолютно різні люди, і сьогодні цей захід абсолютно точно не має політичної або ідеологічної забарви. В той час, коли стоїть ворог біля воріт, є лише одна орієнтація: ти за Україну чи ти проти України. Тут – ті люди, які за Україну, але просто бути за Україну – цього замало в такий момент", – сказав Білецький під час виступу перед учасниками вишколу.

Також серед гостей вишколу був присутній екс-заступник голови РНБО генерал Сергій Кривонос та представники різних громадсько-політичних рухів та патріотичних організацій.