За допомогу армії Concord Fintech Solutions відзначили в Міноборони України / фото Дніпропетровська ОДА

Компанії, що поєднані у фінтех-екосистему Concord Fintech Solutions (CFS), від початку війни значну частину прибутку спрямовують на підтримку Збройних Сил України. У деякі місяці ця допомога сягала 50% прибутку. Також компанія залучила до збору пожертв клієнтів та партнерів. Загалом від початку війни бізнес-юніти фінтех-екосистеми закумулювали на потреби ЗСУ та лікарень вже 84,9 млн грн.

Про це повідомляє Європейська Бізнес Асоціація.

За допомогу ЗСУ та підтримку українців Олена Сосєдка, співзасновниця Concord Fintech Solutions, отримала ще одну державну відзнаку. Міністерство оборони України нагородило її медаллю "За сприяння Збройним Силам України". Державну відзнаку вручив начальник штабу Регіонального управління Сил територіальної оборони "Схід" Євген Щербань.

Відео дня

Серед обладнання, переданого компанією Олени Сосєдки ЗСУ, – два БПЛА, понад 40 квадрокоптерів, близько 50 тепловізорів та 30 радіостанцій, зарядні станції, акумулятори, екіпірування, будівельні матеріали тощо.

Також Concord Fintech Solutions передала ЗСУ радіокеровані комплекси "Чаклун".

Найбільший внесок зроблено банками ConcordBank та NEOBANK, а головним оператором надання допомоги виступає Біржа Благодійності "ДоброДій", яка з 2014 року є частиною екосистеми CFS.

Серед іншого, допомогу спрямовували на запити полку спецпризначення "Сафарі" Національної поліції України, батальйону спеціального призначення "Донбас" в/ч 3035, Центрального територіального управління Національної гвардії України, української аеророзвідки та інших підрозділів.

"З початком війни наш колектив одноголосно вирішив підтримувати армію. Я вдячна тисячам людей, які довіряють нашій компанії і є нашими клієнтами. Завдяки цьому значну частину нашого прибутку ми інвестуємо в Перемогу. Це наша подяка бійцям за те, що захищають країну та людей, – підкреслила співзасновниця Concord Fintech Solutions Олена Сосєдка. – Допомагаючи, ми також демонструємо світові, що є неймовірною нацією. Ми єдині й робимо все для Перемоги. І ми не зупиняємось!"

Нагадаємо, до складу фінтех-екосистеми Concord Fintech Solutions входять цифровий банк NEOBANK, ConcordBank, процесинговий центр ProCard, платіжний сервіс ConcordPay, IT-компанія MustPay та Біржа Благодійності "ДоброДій".