Українські вболівальники прибули до Львова зі своїм півнем
Сьогодні у Львові спробували спрогнозувати результат матчу між національними збірними України та Франції.

Як повідомила УНІАН керівник медіа-центру „Львів 2012» Христина Процак, сьогодні під час проведення параду у Львові на підтримку української збірної півень-віщун на ім‘я Чорнокур спрогнозував перемогу української збірної над французами з рахунком 2:1.

Півень Чорнокур почергово діставав з кошика паперові картки, на яких було зазначено команди та різні варіанти результатів сьогоднішнього матчу, і у підсумку він „напророкував” рахунок 2:1 на користь української збірної.

Відео дня

За цим дійством спостерігала велика кількість львів’ян та гостей міста, які охоче фотографувалися із півнем-віщуном.

„Власниця півня Ольга Наливайко, яка сьогодні прийшла на площу Ринок в українському національному вбранні із своїм улюбленцем, - палкий прихильник національної збірної України, і вона впевнена, що Україна неодмінно переможе. Не сумнівається вона і у віщуванні свого півня”, - розповіла Х.Процак.

А тхір Фред у фан-зоні на майдані Свободи у Харкові передбачив перемогу збірних України та Англії.

Перед Фредом поставили дві миски з їжею та прапорцями країн, які беруть участь у сьогоднішніх матчах. Спочатку тхір обирав між командами України та Франції і зупинився на українській збірній. Потім Фред обирав між командами Швеції та Англії, і його вибір припав на збірну Англії.