Сергей Курченко / metalist.ua

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в розміщеному на сайті «Металіста» зверненні Курченка до керівництва, тренерського штабу та гравцям команди.

За підсумками сезону Курченко подякував уболівальникам за підтримку та команді за завоювання третього місця в Чемпіонаті України. Бізнесмен наголосив, що «бронзові медалі гідні поваги в тих умовах, в яких опинився наш клуб, український футбол і вся країна в цілому».

Читайте такожКурченко незаконно придбав «UMH group», клуб «Металіст», «Одеський НПЗ» та мережу автозаправок у Німеччині

Відео дня

«Хочу сказати, що наші плани на новий сезон будуть більш оптимістичними: у нас будуть нові завдання і впевнений, що ми продовжимо рухатися до досягнення наших цілей. Я б хотів відзначити ту пристрасть, той клас гри, який я бачив у завершальних матчах цього сезону - впевнений, що з таким настроєм нам під силу максимальні завдання. Я ж зі свого боку гарантую продовжити фінансування клубу і не кинути його, як би цього не хотілося нашим недоброзичливцям», - наголосив Курченко.

Як повідомляв УНІАН, вчора, 18 травня, команді був представлений новий головний тренер – Ігор Рахаєв, який до цього виконував обов’язки головного тренера «Металіста».

Узимку з посади головного тренера ФК «Металіст» нібито через борги по зарплаті пішов Мирон Маркевич. Також команду залишили її лідери нападник Марко Девіч та півзахисник Хосе Соса.

У березні Генеральна прокуратура України почала перевірку комерційних фірм, які, так або інакше, наближені до голови наглядової ради компанії ВЕТЭК Курченка, на предмет отримання й легалізації незаконним способом державних коштів. Наприкінці квітня Генпрокуратура оголосила Курченка в міжнародний розшук.