Володимир Кличко / facebook.com/KlitschkoOfficial

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Володимир Кличко не збирається повертатися на ринг. Українець назвав фальшивими новини про відновлення кар'єри.

Про це повідомив журналіст Sports Illustrated Кріс Меннікс у своєму Твіттері.

«Володимир Кличко заявив Sports Illustrated, що чутки про його повернення в ринг навесні для бою проти Ділліана Уайта - брехня. У текстовому листуванні Кличко назвав балаканину Уайта «фейковими новинами», – написав Маннікс.

Відео дня

Читайте такожКличко: бій з Джошуа показавши, що моя помилка була в одержимості

Раніше інформацію про можливе повернення Кличка-молодшого першим оголосив британський журналіст Стів Банс, заявивши, що суперником українця на стадіоні "Уемблі" повинен був стати британський супертяж Ділліан Уайт.

Ділліан у свою чергу заявив, що готовий зустрітися з Володимиром Кличком, якщо українець захоче такого бою.

При цьому натяки на повернення Кличка-молодшого протягом 2018 року робив промоутер Едді Хірн. Втім, Володимир Кличко спростовував наявність менеджера і заявляв, що будь-які рішення приймає тільки особисто.

Нагадаємо, Володимир Кличко закінчив кар'єру влітку 2017 року, вирішивши не проводити реванш проти Ентоні Джошуа. Саме британець завдав українському боксеру останньої поразки в кар'єрі, відправивши його в нокаут у квітні 2017-го.