Денис Берінчик / instagram.com/berinchyk

Поєдинок українського боксера Дениса Берінчика з японцем Ніхіто Аракава, який відбудеться 20 квітня в київському Палаці спорту, може стати останнім боєм в Україні для володаря титулу WBO International.

За інформацією Sport Arena, Денисом зацікавилася американська промоутерська компанія, яка запропонувала К2 стати сопромоутерами Берінчика. У разі укладення домовленостей між компаніями і самим боксером, наступні бої українець буде проводити вже в США.

Читайте такожЧемпіон WBO International Берінчик зустрінеться з провідним японським легковаговиком

Відео дня

Сопромоушин – звичайна практика в професійному боксі. У минулому році промоутерська компанія братів Кличків К2 домовилася з британським промоутером Едді Хірном про сопромоушин абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика. І багато в чому саме це рішення зумовило бій українця в Манчестері з британцем Тоні Беллью восени минулого року.

За даними ЗМІ, рішення про сопромоушин буде прийнято після бою Берінчика 20 квітня, на якому будуть присутні спостерігачі від американської компанії.

Денис Берінчик виграв усі 10 своїх боїв на профі-рингу (з них 7 – нокаутом), а Аракава здобув 32 перемоги (18 – нокаутом), 2 рази програв і ще 6 разів його бої закінчувалися нічиїми.