Гвоздик проведе другий захист титулу / фото: BoxingScene

Чемпіон світу з боксу у напівважкій ваговій категорії за версією WBC Олександр Гвоздик погодив бій з володарем поясу IBF Артуром Бетербієвим.

Про це повідомив менеджер українця Егіс Клімас.

"Олександр теж підписав контракт. По цьому поєдинку було абсолютно легко домовитися: нам запропонували, і ми не відмовлялися. Бетербієв — хороший боксер з великим досвідом, з великою аматорської кар'єрою. Для жодного з них цей бій не буде легким, а переможець піде з двома поясами.

Відео дня

Політичний підтекст? Це спорт, а ці політичні розмови... Ну, от ми з Олександром Усиком приїжджали до Москви на бій з Муратом Гассієвим. І хтось відчував цю політичну нісенітницю? Ніхто цього не відчував. Не можна змішувати спорт і політику.

Наша команда так вважає. Це об'єднувальний бій. Більше того, обидва провели багато боїв у США, обох в Америці знають. Думаю, цей поєдинок, звичайно, буде цікавий для американців: і телебаченню, і публіці", - цитує Клімаса XSport.

Раніше підпис під контрактом поставив і російський чемпіон.

Олександр провів у профі 17 боїв і всі виграв (13 - нокаутом). Бетербієв виграв нокаутом всі свої 13 поєдинків.

Минулий бій Гвоздика відбувся у Філадельфії (США) 30 березня. Олександр здобув перемогу над французьким претендентом Дуду Нгумбу технічним нокаутом. Останній отримав травму в середині бою.

Раніше УНІАН повідомляв, що став відомий гонорар Гвоздика за перший захист титулу.