Василь Ломаченко / REUTERS

Український чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) прокоментував свою перемогу над британцем Люком Кемпбеллом (23-3, 16 КО) в Лондоні.

Ломаченко переміг одноголосним рішенням суддів.

Читайте такожЛомаченко переміг Кемпбелла за очками та завоював третій чемпіонський пояс

"Я хотів би подякувати всім, хто був присутній на арені, і тим, хто організував цей бій. Фанати в Англії - найкращі у світі. Звичайно, я хочу боксувати за четвертий пояс, але все буде залежати від того, що скаже Боб Арум", - відзначив Василь відразу після поєдинку на Арені О2.

Кемпбелл, у свою чергу, визнав перевагу суперника:

"Вдячний всім, хто прийшов підтримати мене. Атмосфера була неймовірна. Ломаченко дуже крутий. Це особливий боєць, але ми прагнули до перемоги. Трохи розчарований результатом. На сто відсотків впевнений, що ще зможу поборотися за чемпіонський пояс. Сьогодні була ніч Ломаченка. Мій час ще прийде".

Також похвалив українця промоутер Боб Арум:

"Тепер ми дивимося в сторону бою за четвертий пояс. Ломаченко - суперзірка. Кемпбелл не осоромив своє ім'я. Він однозначно ще повернеться. Ломаченко знаходиться в одному ряду з найкращими: Шугар Рей Леонард, Мухаммед Алі, Флойд Мейвезер, Менні Пак'яо, Оскар Де ла Хойя. Він знаходиться на одному рівні з ними. Після абсолютного чемпіонства ми будемо проводити поєдинки з найкращими бійцями в напівлегкій, другій напівлегкій і легкій вазі".

Щоб стати абсолютним чемпіоном світу, Ломаченко повинен завоювати титул IBF. Він належить ганцю Річарду Коммі.

УНІАН раніше повідомляв, що опубліковані фото минулого бою Ломаченка в Лондоні.