Олександр Усик знявся в двох проектах "1+1" / фото: 1plus1.ua

Український боксер Олександр Усик, який взяв участь у зйомках новорічного "Вечірнього кварталу", а також "Ліги сміху", заявив, що хотів би розвивати свою акторську кар'єру.

Слова Усика наводить 1plus1.ua.

"Я не проти і далі брати участь у проектах. Можливо, в сценах, де буде більше слів. Мені це дійсно дуже цікаво. Я занурююся в роль, пропускаю її крізь себе. Якщо чесно, у мене вже є готовий сценарій фільму! Я сам його написав. Вже дуже давно я веду щоденник, в якому записую всі важливі моменти мого життя. І таких щоденників вже чотири", - зазначив Усик.

Відео дня

Читайте такожВідомий український боксер пофарбував волосся в рожевий колір (фото)

"Це практично готовий сценарій за моєю біографіэю. Більше того, я сам готовий зіграти себе ж, якщо хтось наважиться зняти такий фільм. Адже, як кажуть, якщо хочеш зробити добре, зроби це сам. Мені здається, якщо попрацювати і повчитися акторській майстерності, зможу знову повторити важливі події свого життя. Зможу бути абсолютно різним - і смішним, і серйозним, і сумним", - додав боксер.

Зазначимо, що у новорічному "Вечірньому кварталі" Усик зіграв роль коханця героїні Олени Кравець, якого ловить чоловік. У "Лізі сміху" боксер став суддею на Кубку президента.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що промоутер підтвердив, що Усик не стане наступним суперником Ентоні Джошуа.