Біллі Джо Сондерс / REUTERS

Чемпіон світу за версією WBO в другій середній вазі Біллі Джо Сондерс потрапив у гучний скандал. Британський боксер тимчасово позбавлений боксерської ліцензії через своє відео.

Про це повідомляє Sky Sports.

Британська боксерська рада офіційно відсторонила Сондерса. Строки відсторонення поки невідомі.

Сондерс опублікував в мережі ролик, на якому, стоячи перед боксерською грушею, розповів про те, як треба бити жінок.

Читайте такожСхопив за горло дівчину: потенційний суперник Ломаченка заарештований в США (фото, відео)

"Коронавірус стає серйозною проблемою, і ми вирушаємо на карантин. Якщо ваша жінка кричить на вас, ви намагаєтеся бути терплячими і спокійними, але після шести днів можуть не витримати нерви.

Жінка може раптово підійти до вас і почати проявляти агресію. Можливо, ви не прибрали посуд зі столу, або явно чимось її засмутили. Коли жінка підходить до вас, ви намагаєтеся не розпускати руки. Але потім вона щось говорить, ви раптово вибухаєте і б'єте її в щелепу. У цей момент вона злякається, а ви скористаєтеся моментом і вдарите ще раз лівою", - говорив Сондерс на відео.

Пізніше боксер попросив вибачення у Twitter:

"Я прошу вибачення. Моєму вчинку немає виправдання. Це був дуже невдалий жарт. Я не мирюся з домашнім насильством ні за яких обставин", - написав Сондерс.

Він також зазначив, що перерахує 25 тисяч фунтів у благодійний фонд, який надає допомогу жертвам домашнього насильства. Крім того, Сондерс зізнався, що тепер отримує листи, в яких йому "бажають смерті".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що легенда боксу Флойд Мейвезер скасував повернення на ринг після смерті двох близьких людей.