Теофімо Лопес впевнений у своїх силах / фото: BoxingScene

Чемпіон світу в легкій вазі за версією IBF Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) продовжує ображати українського володаря поясів WBC, WBO і WBA Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), який є наступним суперником.

Читайте також"Все вирішать мускули": суперник Ломаченка зробив прогноз на бій з українцем

Американський боксер дав інтерв'ю YouTube-каналу Gareth A Davies.

Відео дня

"Всі дуже поважають Ломаченка, бояться його і починають нервувати. У Кемпбелла був шанс, але він виявив занадто велику повагу. Було відчуття, що він вибачається, коли завдає удар. Ломаченко - хороший боєць, з яким вийде відмінний бій, але я збираюся стати найкращим з нас двох. Це може вийти тільки у мене.

Коли ти перестаєш поважати Ломаченка, як зробив Салідо, то все на рингу змінюється. Василь не зрозумів, чому він не став тікати від джеба. "От л*йно, він вийшов битися". Бійку я йому також забезпечу", - заявив Лопес.

Американець зізнався, що його дратує характер українця:

"Це зарозумілий с*чий син, як всі зірки. Мені це не подобається. Ти говориш з ним, а він всім виглядом демонструє, що ти знаходишся не на його рівні. Я з усіма спілкуюся на рівних, ми всі зроблені з плоті та крові".

Нагадаємо, поєдинок був запланований на 30 травня, проте подію перенесено через пандемію коронавірусу. Практично всі спортивні заходи в Європі зупинені, перенесені або скасовані.

УНІАН раніше повідомляв про те, що легендарний Тайсон назвав Ломаченка своїм улюбленим бійцем і підібрав для нього суперника.