skysports.com

Український ветеран суперважкої ваги Володимир Кличко хоче в будь-якому випадку поквитатися зі своїм кривдником Тайсоном Ф'юрі. Помститися за минулорічну поразку Тайсону Ф'юрі для Володимира Кличка важливіше, ніж знову стати чемпіоном світу, повідомляє SportArena.

Запланований на 9 липня реванш був скасований минулої п'ятниці, коли стало відомо про отриману британцем травму ноги.

Пізніше в пресу просочилася інформація про провалений допінг-тест Ф'юрі, що може обернутися для нього втратою поясів. Володимира Кличка це не дуже цікавить, адже його основна мотивація отримати сатисфакцію.

Відео дня

«Мені не потрібні ремені, мені потрібен реванш. Це один з тих випадків, коли я буду битися не за титули. Мені подобається цей хлопець, серйозно. У захваті від нього, — заявив Кличко The Daily Star. — Я збирав пояса довгі роки і в один момент хтось мене перемагає і перекреслює цю працю».

«Пізніше я сміявся над цим. Як тільки кухар залишив кухню, щури почали танцювати на столах. Зараз наша вага пожвавилася, з'являються нові чемпіони, вони приносять нову енергію. З нетерпінням чекаю моменту, коли зможу помститися за домашню поразку на його території», - додав екс-чемпіон світу.

У листопаді минулого року Володимир програв Тайсону Ф'юрі за очками. Бій проходив в Німеччині.