Бій Кличка і Джошуа побачать наживо 90 тисяч осіб / klitschko-brothers.com

Неймовірний ажіотаж навколо майбутнього бою Ентоні Джошуа з Володимиром Кличком змусив мера Лондона Садіка Хана дати добро на збільшення відвідуваності стадіону «Уемблі» до 90 тисяч місць, повідомляє Братство Кличко.

Організатори бою Джошуа – Кличко все-таки переконали мера Лондона в необхідності збільшити місткість головного стадіону Великобританії на цей поєдинок. Кількість глядацьких місць збільшать на 10 тисяч і це буде найбільша глядацька аудиторія в післявоєнній історії британського боксу: востаннє 90 000 глядачів збиралися на поєдинок Лена Гарві з Джеком Макевоєм в 1939 році.

Читайте такожАлі Башир: Кличко старіє, але може перемогти за рахунок досвіду«Я не можу дочекатися бою року в Лондоні, і це фантастика, що саме на «Уемблі» буде встановлено післявоєнний рекорд відвідуваності, — зазначив Садік Хан в інтерв'ю британській «Стандард». – Вдячний нашим партнерам, які, як і я, визнали важливість бою, перейнялися цією епічною розбіркою кращих бійців в суперважкій вазі і зробили все, щоб поєдинок пройшов на високому рівні. Думаю, що цей бій стане тільки початком організації нашим містом ще більш значущих поєдинків у майбутньому».

Відео дня

Нова, вже третя за рахунком партія квитків – на нові 10 00 місць, за даними ЗМІ, надійде у продаж 1-го лютого. Вартість квитків складе 40, 60 і 80 фунтів. Бажаючим придбати «тікети» треба бути максимально швидкими і активними: виходячи з попереднього досвіду, час продажу навряд чи складе більше години.

Як повідомляв УНІАН, бій Кличко - Джошуа відбудеться 29 квітня. На кону поєдинку стоятимуть чемпіонські пояси за трьома версіями – IBF, WBA і IBO,