Ломаченко регулярно ділиться думками про віру в соцмережах / фото: boxingscene.com

Український чемпіон світу за версіями WBC, WBO і WBA в легкій вазі Василь Ломаченко поділився цитатою грецького духовного лідера і нарвався на обурення своїх підписників.

Читайте такожУ Росії заявили про готовність надати Усику і Ломаченку громадянство

Боксер розмістив в Instagram цитату з книги "Слова. Том II" Паїсія Святогорця, який за життя був відомим грецьким старцем і духовним лідером:

Відео дня

"Якщо християни не стануть сповідниками, не протистоятимуть злу, то руйнівники знахабніють ще більше.

Якщо ж християни протистоятимуть, то ті ще подумають. Але нинішні християни не бійці. Перші християни були міцні горішки: вони змінили весь світ".

У коментарях під цим постом більшість користувачів почали критикувати боксера, який регулярно ділиться матеріалами з релігійною тематикою:

"Вася, працюй над захистом. Ти, мабуть, багато напропускав", "Чому ти з популяризації спорту перейшов у пропаганду релігії?", "Ти захворів, чи що?" "Клініка", "Викликайте швидку", "Тебе зламали, чи що?" - пишуть люди.

☦️

Публікація від LOMA (@lomachenkovasiliy)

Нагадаємо, раніше Василь Ломаченко знявся в російському фільмі про віру разом з Олександром Усіком. Боксери обговорювали в тому числі й відносини України з Росією, після чого опинилися в базі "Миротворця".

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що Ломаченко заблокував відомого українського боксера в мережі через глузування над закликом малювати хрести.