Олександр Хацкевич / REUTERS

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував матч 1/8 фіналу Ліги Європи проти "Лаціо", в якому його команда здобула виїзну нічию - 2:2.

"Ми відіграли поки тільки перший тайм. І результат нас задовольнив. Часом добре контролювали м'яч і непогано виходили в атаку. Чому не грав Хачеріді? Це моє рішення. У нас є медичний контроль, враховується психологічний стан футболіста. Я прийняв таке рішення", - зазначив Хацкевич.

Читайте такожФорвард "Динамо" Мораєс після нічиєї з "Лаціо": здобули відмінний результатНаставник відповів на питання з приводу надміру експресивної поведінки Дениса Гармаша, який отримав червону картку і буде дискваліфікований.

Відео дня

"No comments... Ми розберемося всередині, хоча з ним це важко робити. Денис повинен сам розібратися в собі і зрозуміти, що він грає в команді".

"Я не знаю, як складеться гра в Києві. Ми вже дісталися 1/8 фіналу і чим далі проходимо, тим більш гідні у нас суперники. Нам важлива підтримка наших глядачів на домашньому стадіоні. Вже в цьому у нас буде перевага", – додав Хацкевич.

Як повідомляв УНІАН, у четвер в Римі відбувся перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи "Лаціо" - "Динамо". УНІАН проводив онлайн-трансляцію зустрічі.