Соломон отримав від Фонсеки футболку з 19-м номером / sport.ua

Донецький «Шахтар» у вівторок представив новачків команди – Манора Соломона і Валерія Бондаренка.

Під час подання наставник «гірників» Паулу Фонсека вручив ізраїльському хавбеку Манору Соломону футболку з 19-м номером, повідомляє Sport.ua.

«Чому цей номер? Я став під ним грати через Мессі. В молодості він грав під 19-м номером»? - пояснив Соломон.

Відео дня

Також гравець розповів про інтерес до своєї персони з боку "Манчестер Сіті": «чи Правда, що міг перейти в Мансіті? Так, звичайно, мені було відомо про інтерес "Манчестер Сіті". Я навіть зустрічався з адміністрацією клубу в Манчестері в минулому році. Але до підписання контракту справа не дійшла. Поетом зараз я тут».

«Як мене прийняли в «Шахтарі»? Я перший гравець з Ізраїлю, радий, що це сталося. В Ізраїлі всі будуть зацікавлені цією командою», - підкреслив гравець.

«Я готовий грати зараз. Зрозуміло, що мені потрібно якийсь час на адаптацію, але багато моменти з тактики я вивчив. Те ж можу сказати про стиль гри партнерів по команді. Хлопці мені підказують, як я повинен грати і які функції виконувати», - додав новачок гірників.

Говорячи про своє ім'я, спортсмен розповів: «Партнери мене звуть Соломон. Мама називає по імені – Манор. Що означає моє ім'я? На івриті це якась деталь корабля, начебто. Я точно не знаю. Це потрібно у мами і тата запитати».

А на питання про новій країні і місті, де йому доведеться жити, зазначив: «Що знаю про Україну? Дивився матчі «Шахтаря» і «Динамо». Зі збірної U-21 я приїжджав в Київ, мені знайомий цей місто».

«За кого буду вболівати в Лізі чемпіонів? Моя улюблена команда – «Барселона», - підсумував Соломон.