Віктор Циганков провів 100-й матч за "Динамо" / facebook.com/fcdynamoua

Матч 19-го туру УПЛ сезону 2018/2019 проти «Зорі» став для віце-капітана «Динамо» Віктора Циганкова ювілейним, 100-м у складі основної команди клубу у всіх турнірах.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Динамо".

Читайте такожДинамо розгромило Зорю, забивши п'ять голів (відео)

Відео дня

21-річний півзахисник провів 66 матчів у чемпіонаті України, 5 – у національному Кубку, 2 – в Суперкубку України, 11 – у Лізі чемпіонів, 16 – в Лізі Європи.

В цих матчах Віктор забив 33 голи і зробив 30 результативних передач.

Талановитий півзахисник дебютував у складі першої команди «біло-синіх» 14 серпня 2016 року у 18-річному віці у виїзному матчі чемпіонату України проти каменської «Сталі», в якому динамівці перемогли з рахунком 2:1.

Цікаво, що Циганков фактично замінив в основному складі "Динамо" Андрія Ярмоленка, що влітку 2017 року пішов у "Боруссію". Сайт zbirna.com опублікував цікаву статистику, порівнявши показники Ярмоленка і Циганкова у перших 100 поєдинках одного і другого футболістів за київський клуб.

zbirna.com

Циганков забив трохи більше Ярмоленка, але найголовніша його перевага - гольові передачі. Тут різниця дуже суттєва, хоча на зорі кар'єри Ярмоленка українська Прем'єр-ліга була все ж сильніше нинішньої, відзначається в матеріалі. Але головне - у "Динамо" знову виріс хороший гравець, який веде за собою партнерів.

Як повідомляв УНІАН, президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів про майбутнє Віктора Циганкова у столичному клубі.