Тітці буде отримувати в Шахтарі майже півтора мільйона євро в рік / Lucas Bubols

Як повідомляє бразильський журналіст Діого Олівьер, 19-річний вихованець Греміо Тете буде отримувати в Шахтарі 120 тисяч євро в місяць.

В додаток до цього він отримає 500 000 євро підйомних, повідомляє SportArena.

Крім цього український клуб забезпечить футболісту чотири перельоти в Бразилію і житло в Києві. В контракті гравця також підписані різні бонуси, які залежать від його виступів.

Відео дня

Globo стверджує, що Шахтар заплатить Греміо 10 млн євро за 40% прав на гравця. У разі перепродажу Тітці Греміо отримає 15% від трансферу.

Сам бразилець раніше вже підтвердив трансфер в донецький клуб. Очікується, що Тете найближчим часом підпише п'ятирічний контракт з Шахтарем.

Головний тренер Шахтаря Паулу Фонсека під час прес-конференції відмовився відповідати на питання про Тітці, зазначивши, що він «говорить тільки про гравців, які є в " Шахтарі«.

Під час зимового міжсезоння "гірники" підписали чотирьох гравців - захисника Валерія Бондаренко з Олександрії, півзахисників Манора Соломона з Маккабі Петах-Тікви та Маркоса Антоніо з Ешторіла, а також форварда Данила Сикана з Карпат, який відправився в оренду в Маріуполь.