"Ліверпуль" не зміг обіграти "Евертон" і втратив перше місце / REUTERS

У рамках 29-го туру англійської Прем'єр-ліги відбулося знамените ліверпульське дербі - "Евертон" приймав лідера чемпіонату "Ліверпуль". Матч принципових суперників завершився бойовою нічиєю - 0:0.

Після обережного першого тайму команди показали більш атакуючий футбол після перерви: "Ліверпуль" володів територіальною перевагою, проте команду Юргена Клоппа підвела реалізація моментів. В кінці гри "Евертон" провів кілька небезпечних контратак, однак і від нього удача в цей день відвернулася.

Читайте такожУкраїнський легіонер "Манчестер Сіті" Зінченко награв на медаль чемпіонату Англії

Відео дня

Нічия в цій зустрічі, тим не менш, може кардинально змінити хід чемпіонської гонки в чемпіонаті Англії. "Ліверпуль", який до цього був лідером турнірної таблиці, пропустив на перше місце "Манчестер Сіті" (70 очок проти 71).

Серед інших результатів туру варто відзначити нічию «Тоттенхема» і «Арсеналу» (1:1), мінімальні перемоги «Манчестер Юнайтед» над «Саутгемптоном» (3:2) і «Манчестер Сіті» над «Борнмутом» (1:0). Також найближчий суперник київського "Динамо" в Лізі Європи "Челсі" обіграв на виїзді «Фулхем» (2:1).