Зарплата Зінедіна Зідана в Реалі постійно росте / Financial Tribun

Повернення Зінедіна Зідана стало для Реала досить бюджетним варіантом, якщо враховувати нинішню ситуацію на ринку.

Француз буде отримувати 12 мільйонів євро щорічно, не враховуючи бонуси, повідомляє SportArena з посиланням на El Confidencial..

Контракт Зідана з Реалом розрахований до 2022 року.

Відео дня

Зарплата Зінедіна рівно вдвічі менше, ніж у його колеги з Атлетіко Дієго Симеоне, який отримує 24 мільйони євро за сезон. Інші варіанти могли бути більш дорогими для Королівського клубу, тому що тренери зі сфери їх інтересів могли б запросити зарплату значно вище нинішньої.

В Реал сватали Жозе Моуріньо (отримував в МЮ близько 20 мільйонів євро), Маурісіо Почеттіно (Тоттенхем, 10), Юргена Клоппа (Ліверпуль, 8,5) і Массіміліано Алегрі (Ювентус, 8). До того ж, у 4 з цих 5 випадків Реалу довелося б платити компенсацію.

Читайте такожЗідан повернувся на посаду головного тренера Реала

Разом з тим, зарплата Зідана в Реалі продовжує зростати. Коли Зізу очолив першу команду в 2016, вона склала 2,5 млн євро за сезон. Після 11-ї перемоги клубу в Лізі чемпіонів був підписаний новий контракт з зарплатою в 5,5 млн євро, а на момент відходу з клубу Зідан заробляв вже 7,5 мільйонів в рік.

"Реал" в нинішньому сезоні вже вилетів з Ліги чемпіонів і Кубка Іспанії. В останніх 11 матчах Ла Ліги мадридці намагатимуться скоротити 12-очкове відставання від "Барселони".