Шахтар посилився двома бразильськими легіонерами / shakhtar.com

14 березня у готелі «Опера» відбулося офіційне представлення нових гравців «Шахтаря» Маркоса Антоніо і Тете.

Генеральний директор клубу Сергій Палкін вручив бразильським півзахисникам ігрові футболки (Маркос Антоніо вибрав номер 88, а Тете – 14) і прокоментував трансферну кампанію, повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

– Трансферна політика – це процес, який не закінчується. Тому що і від нас йдуть футболісти, і завжди з'являються нові хороші, якісні гравці. Якщо брати останні вісім місяців, то, я вважаю, ми провели відмінну трансферну кампанію і придбали дуже хороших футболістів. Ці хлопці, якщо будуть працювати старанно, в майбутньому стануть зірками європейського футболу. Ми зі свого боку зробили все, щоб їх залучити, і тепер черга за ними – доводити, що вони гідні грати в нашій команді і гідні носити футболку «Шахтаря». Сьогодні все в їх руках, - зазначив генеральний директор клубу.

Відео дня

А на питання, чи варто очікувати підписання центральних захисників в наступне трансферне вікно, зауважив:

– Рано загадувати. Настане наступне трансферне вікно, тоді будуть прийматися рішення. Ще є час, і багато що може змінитися. Але якщо говорити про ситуацію на сьогодні, то ми не ухвалювали жодних рішень щодо цієї позиції, тому що у нас є центральні захисники.

Нагадаємо, свій наступний поєдинок «Шахтар» проведе 16 березня в Запоріжжі з луганською «Зорею». Початок гри - о 17:00.