"Ліверпуль" - "Челсі" - 2:0

Завершився центральний матч 34-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому "Ліверпуль" приймав "Челсі". Підопічні Юргена Клоппа здобули чергову перемогу в чемпіонаті, обігравши лондонський клуб з рахунком 2:0.

Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

Читайте такожЛіверпуль закликав знайті і покарати фанатів Челсі, які ображали Салаха (відео)

Відео дня

Перший тайм пройшов у впертій боротьбі з помітною перевагою господарів поля, проте оборона "Челсі" справлялася з погрозами. Переломний епізод трапився на початку другої половини гри, на 51-й хвилині, коли Хендерсон на правому фланзі обігрався з Салахом і зробив точний навіс у воротарський майданчик, звідки Мане метрів з трьох відправив м'яч у сітку.

Ще через дві хвилини диво-гол вдався Мохаммеду Салах, який дивовижним по красі ударом відправив м'яч у дальню дев'ятку метрів з 30-ти.

В середині другого тайму "Челсі" також спробував щастя біля воріт Аліссона, однак двічі невезіння завадило відзначитися Азару - в одному з епізодів м'яч влучив у штангу, а в іншому господарів врятував воротар.

У підсумку - перемога "Ліверпуля" 2:0, "Червоні" набрали 85 очок і знову вийшли на перше місце. Втім, у головного конкурента - "Ман Сіті" - залишається одна гра в запасі.