Газон на НСК "Олімпійський" витримав проведення передвиборних дебатів / Reuters

Головний агроном НСК «Олімпійський» Максим Стельмах розповів про стан поля після дебатів кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського та про те, як вплине ця подія на підготовку до матчу "Динамо" - "Шахтар".

"Дебати жодним чином не вплинули на стан газону, оскільки ніякого навантаження на поле не було. Воно накривалося спеціальним захисним покриттям лише на добу.

Читайте такожДинамо - Шахтар: прогноз букмекерів на матч Прем'єр-ліги

Відео дня

Глядачів було не так багато, час їх перебування був нетривалим, і вели вони себе спокійно, тому для поля ця подія пройшла абсолютно безболісно. На наступний день з самого ранку я особисто провів інспекцію поля, і все було нормально, ніяких пошкоджень", - зазначив Максим Стельмах в інтерв'ю офіційному сайту ФК "Динамо".

"Сам газон перебуває не в найкращому стані через погодні умови. Ночі ще не дуже теплі, і поле не ідеальне, але ми працюємо над цим, думаю, до початку матчу воно буде виглядати пристойно, але, звичайно, хотілося, щоб було краще. Але це зовсім не пов'язано з дебатами", – додав Стельмах.

Додамо, що центральний матч 25-го туру УПЛ "Динамо" - "Шахтар" відбудеться в середу, 24 квітня на НСК «Олімпійський» в Києві.