Кевін Де Брюйне не зіграє в манчестерському дербі / REUTERS

Бельгійський хавбек "Манчестер Сіті" Кевін Де Брюйне не зможе допомогти своїй команді у дербі проти "Манчестер Юнайтед", яке відбудеться завтра, 24 квітня.

Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола підтвердив, що півзахисник отримав м'язову травму і вибув на невизначений час.

«Не думаю, що він завтра зіграє. У нього м'язова проблема. У наступні кілька днів подивимося, як він буде відновлюватися. Але завтра Кевін не зіграє», – сказав Гвардіола на прес-конференції. Його слова цитує Sky Sports.

Відео дня

Читайте також"Це жорстоко": як Гвардіола відреагував на драматичний виліт Ман Сіті з Ліги чемпіонів

Зазначимо, що Де Брюйне отримав травму в попередній грі "Ман Сіті" проти "Тоттенхема".

"Нам залишилося провести в чемпіонаті чотири зустрічі, і ми повинні їх всі виграти, щоб зберегти чемпіонське звання. На "Олд Траффорд" (домашній арені МЮ") досягти бажаного буде непросто, але тим цікавіше виглядає наше завдання. Ми точно знаємо, що потрібно робити, щоб досягти успіху, і ми їдемо в гості до "МЮ", очікуючи великого матчу", - сказав Гвардіола.

На даний момент "Городяни" йдуть другими в турнірній таблиці, поступаючись 2 балами "Ліверпулю", однак при цьому мають матч у запасі.

"Ман Сіті" - чинний чемпіон Англії, він виграв золото в 2018 році. Останній чемпіонський титул "Ліверпуля" датований 1990 роком.