Ліонель Мессі і Луїс Суарес / REUTERS

В Іспанії відбувся перший матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Ліверпулем". Каталонці здобули перемогу з рахунком 3:0.

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі, але відзначитися вдалося лише господарям - у середині тайму Луїс Суарес в стрибку замкнув простріл Жорді Альби.

У "Ліверпуля" найкращий момент до перерви був у Садио Мане, але сенегалець в дотик пробив вище воріт.

Відео дня

Читайте такожЯк Барселона перемагала Ліверпуль: онлайн матчу Ліги чемпіонів

Другу половину матчу гості почали зі своїх атак, і Андре тер Штегену довелося потрудитися, щоб зреагувати на удари Джеймса Мілнера і Мохамеда Салаха.

У підсумку "Ліверпуль" свої моменти реалізував, а потім пропустив - на 75-й хвилині матчу Суарес пробив у поперечину, але м'яч відскочив до Лео Мессі, якому залишалося лише закотити його у порожні ворота. Ще через сім хвилин Мессі оформив дубль, забивши ефектним ударом зі штрафного.

"Ліверпуль" міг відіграти один м'яч, але після удару Роберто Фірміно "Барселону" врятував захисник, а після добивання від Салаха - штанга.

"Барселона" - "Ліверпуль" - 3:0

Голи: Суарес, 26, Мессі, 75, 82

"Барселона": тер Штеген, Роберто (Аленья, 90+3), Піке, Лангле, Альба, Бускетс, Ракітіч, Відаль, Коутіньо (Семеду, 60), Мессі, Суарес (Дембеле, 90+3).

"Ліверпуль": Алісон, Матіп, ван Дейк, Гомес, Робертсон, Мілнер (Орігі, 85), Фабіньо, Кейта (Хендерсон, 24), Вейналдум (Фірміно, 79), Мане, Салах.

Матч у відповідь відбудеться 7 травня в Англії.

Як повідомляв УНІАН, в іншому півфіналі "Аякс" на виїзді обіграв "Тоттенхем".