Ліонель Мессі / REUTERS

Президент «Барселони» Жозеп Бартомеу поділився думками про майбутнє нападника Ліонеля Мессі, який у середу забив свій 600-й м'яч у клубній кар'єрі, виконавши фантастичний удар зі штрафного у ворота "Ліверпуля" в Лізі чемпіонів.

«Він навіть може грати до 45 років, хто знає? Він точно буде виходити на поле в найближчі три, чотири, п'ять років, але ми не знаємо, як довго це триватиме – стільки, скільки він захоче. Ми готуємося: Дембеле, Ленгле, Артур – вони всі тут, щоб будувати команду, коли Мессі піде. Але мені все одно здається, що до цього моменту мине ще дуже багато часу. Поки що ми говоримо гравцям: «Вичавлюйте максимум з кожної хвилини, проведеної поруч з ним».

Читайте такожМессі вручати одну з найвищих нагород Каталонії за видатні заслуги в спорті і благодійності

Відео дня

Я завжди кажу про Пеле, який все життя асоціювався з «Сантосом». Мессі належить світовому футболу, але він завжди жив у Барселоні. Він буде гравцем одного клубу і ніколи не залишить нас. Одного разу він перестане виходити на поле, але залишиться в «Барселоні». Лео – геній, і він доводить це вже так багато років поспіль», - заявив Бартомеу, слова якого цитує The Guardian.

Як повідомляв УНІАН, за кількістю голів на клубному рівні Мессі зрівнявся з Кріштіану Роналду, який кілька днів тому також забив свій 600-й гол.

Матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" - "Барселона" відбудеться 7 травня.