Баварія - Реал / REUTERS

В рамках товариського турніру Міжнародний кубок чемпіонів в Х'юстоні зустрічалися мюнхенська "Баварія" і мадридський "Реал".

Матч завершився перемогою "Баварії" з рахунком 3:1.

Рахунок було відкрито на 15-й хвилині зустрічі - перший удар Корентіна Толіссо було заблоковано, але півзахисник тут же добив м'яч у сітку.

"Реал" втратив свої можливості зрівняти рахунок, а на 67-й хвилині пропустив вдруге - Роберт Левандовскі прийняв м'яч в штрафній, красиво розвернувся і пробив у кут воріт.

Читайте такожМанчестер Юнайтед стартував з перемоги в Міжнародному кубку чемпіонів (відео)

Ще через дві хвилини ніхто з "вершкових" не завадив Сержу Гнабрі нанести удар з центру штрафного майданчика.

На 81-й хвилині "Баварія" залишилася в меншості після того, як за фол останньої надії було вилучено голкіпера Свена Ульрайха. Штрафний за це порушення реалізував Родріго Гоес.

"Баварія" - "Реал" - 3:1

Голи: Толіссо, 15, Левандовскі, 67, Гнабрі, 69 - Родріго, 84.

"Баварія": Нойєр (Ульрайх, 46), Кімміх, Боатенг, Мартінес (Зюле, 46), Алаба (Цайзер, 73; Хоффманн, 83), Алькантара (Горетцка, 59), Арп (Гнабрі, 46), Толіссо (Сінгх, 72), Саншеш (Павар, 46), Коман (Девіс, 59), Мюллер (Левандовскі, 46).

"Реал": Куртуа (Навас, 46), Карвахаль (Хаві, 46), Варан (Адрі, 46), Рамос (Начо, 46), Марсело (Менді, 46), Іско (Родріго, 46), Кроос (Кубо, 46), Модріч (Сеоане, 46), Асенсіо (Васкес, 46), Бензема (Йович, 46), Азар (Вінісіус Жуніор, 46).

Вилучення: Ульрайх, 81.

Як повідомляв УНІАН, у першому матчі на МКЧ "Баварія" програла "Арсеналу".