Зоря готується до домашньої зустрічі / фото: ФК Зоря

15 серпня на стадіоні "Славутич Арена" в Запоріжжі пройде матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи між "Зорею" і болгарським ЦСКА.

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу Зоря - ЦСКА.

Початок зустрічі - о 20.00.

Відео дня

Перша зустріч команд, яка пройшла в Болгарії, завершилася внічию з рахунком 1:1.

Зоря - ЦСКА де дивитися матч по ТБ

"Зоря"

Луганська "Зоря" в кваліфікації Ліги Європи стартувала з другого раунду. Підопічні Віктора Скрипника, який очолив команду влітку, пройшли чорногорську "Будучность", здобувши дві перемоги - 3:1 і 1:0.

В українській Прем'єр-лізі "Зоря" також стартувала досить впевнено. Після трьох турів команда набрала 7 очок і розташовується на другому місці в турнірній таблиці. Луганчанам вдалося обіграти "Ворсклу" (1:0) і "Колос" (3:1), а внічию завершився матч проти "Дніпра-1" (1:1).

Зоря - ЦСКА: прогноз букмекерів

ЦСКА

ЦСКА здолав уже два етапи відбору в Лізі Європи. Болгарські "армійці" спершу пройшли чорногорський "Тітоград" (4:0, 0:0), а потім по пенальті здолали хорватський "Осієк" (1:0, 0:1 і 4:3 по пенальті).

Що стосується чемпіонату Болгарії, то підопічні Любко Петровича провели п'ять матчів, в яких здобули дві перемоги при двох нічиїх і одній поразок. Між матчами проти "Зорі" команда в гостях зіграла внічию з "Лудогорцем".

Читайте такожЗоря розійшлася миром з болгарським ЦСКА в Лізі Європи (відео)

Слова перед матчем

Головний тренер "Зорі" Віктор Скрипник:

"У обох команд хороші шанси пройти далі. Налаштовуємося серйозно. ЦСКА - клуб європейського рівня, який напевно хоче виправити свої домашні помилки. Ми раді результату в Болгарії. Але це ні про що не говорить. Суперник приїхав дуже мотивованим. Вони розуміють, що без забитого гола далі не пройдуть".

Головний тренер ЦСКА Любко Петрович:

"У "Зорі" є невелика перевага, так як вони забили гол на виїзді і зараз грають вдома. Обидві команди будуть грати на перемогу і хочуть пройти далі. "Зоря" - дуже молода команда, яка швидко біжить. Мені це дуже сподобалося. Зустріч буде цікавою".

Орієнтовні склади

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Вернидуб, Чеберко, Михайличенко, Іванисеня, Кочергін, Хомченовський, Юрченко, Ледньов, Русин

ЦСКА: Черняускас, Турицов, Альбентоса, Томас, Занев, Джеферсон, Бікель, Малинов, Родрігеш, Евандро, Соу

Арбітр

Головним арбітром матчу призначено француза Аморі Делеру, який раніше не судив матчі за участю українських клубів.