Луганчани не зуміли пробитися в наступний етап ЛЄ / фото: twitter.com/rcdespanyol

У другому матчі заключного відбіркового раунду Ліги Європи "Зоря" в Запоріжжі грала проти іспанського "Еспаньола". Команди зіграли внічию.

Читайте такожЛіга Європи: де дивитися жеребкування групового етапу

Луганчани активно розпочали матч і створили кілька гольових моментів, але в завершальній стадії підводила майстерність. Іспанці, у свою чергу, забили першим ударом: Факундо Феррейра замкнув подачу з кутового головою.

Після перерви господарі зуміли зрівняти рахунок: Будківський змусив помилитися воротаря, Хомченовський підхопив м'яч і віддав пас на Ледньова, який пробив у ближній кут. "Еспаньолу" вдалося знову вийти вперед на 62-й хвилині, коли Рока вивів Варгаса на побачення з Шевченком, а той переграв воротаря.

Тим не менш, "Зоря" все-таки уникла поразки. Русин вийшов на заміну і на 78-й хвилині пішов від захисника, після чого наніс удар в дальній кут воріт з гострого кута.

Нічия не дозволила "Зорі" пройти далі, бо перший матч іспанці виграли з рахунком 3:1. Таким чином, на груповому етапі Ліги Європи Україну представлять тільки київське "Динамо" і "Олександрія".

"Зоря" - "Еспаньол" - 2:2 (перший матч - 1:3)

Голи: Ледньов, 54, Русин, 78 - Феррейра, 35, Варгас, 62

"Зоря": Шевченко, Тимчик, Абу Ханна, Чеберко, Михайличенко, Іванисеня, Кочергін, Ледньов (Юрченко, 68), Громов (Русин, 58), Хомченовський, Будківський (Кабаєв, 81)

"Еспаньол": Д. Лопес, Х. Лопес, Мармоль, Віллья, Віла, Гранеро, Рока, Дардер (Санчес, 65), Мелендо, Феррейра (Ву, 74), Варгас (Кампусано, 76)

Гол Феррейри

Гол Ледньова

Гол Варгаса

Гол Русина

УНІАН раніше повідомляв, що "Шахтар" отримав суперників по групі в Лізі чемпіонів.