У першому турі Шахтар програв Ман Сіті / фото: shakhtar.com

В рамках другого туру групового етапу Ліги чемпінов донецький "Шахтар" в гостях зіграє проти італійської "Аталанти". Матч пройде на стадіоні "Сан-Сіро" в Мілані.

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу Аталанта - Шахтар.

Початок зустрічі - о 19.55.

Відео дня

Аталанта - Шахтар: де дивитися матч Ліги чемпіонів

"Аталанта"

Бронзовий призер Серії А "Аталанта" в цьому сезоні вперше в історії клубу виступає на груповій стадії Ліги чемпіонів. Дебют вийшов трохи шокуючим - в Хорватії команда, за яку виступає українець Руслан Малиновський, була розгромлена загребським "Динамо" з рахунком 0:4.

Але після болючої поразки в ЛЧ "Аталанта" видала вельми солідну серію в чемпіонаті Італії - нічия та дві перемоги, в тому числі з рахунком 2:0 над "Ромою".

В турнірній таблиці Серії А команда Джан П'єро Гасперіні, набравши 13 очок, займає третє місце.

Аталанта - Шахтар: прогноз букмекерів

"Шахтар"

Для "Шахтаря" старт у поточному розіграші ЛЧ також вийшов провальним. Правда, і суперник у "гірників" був на порядок серйозніше. Домашній матч проти "Манчестер Сіті" завершився для "Шахтаря" поразкою з рахунком 0:3.

У той же час в УПЛ справи у "Шахтаря" йдуть прекрасно - підопічні Луїша Каштру здобули дев'ять перемог у дев'яти матчах і випереджають найближчих переслідувачів вже на 10 очок.

Перед зустріччю з "Аталантою" "Шахтар" в чемпіонаті розгромив "Ворсклу" (4:0). Луїш Каштру при цьому провів ротацію, надавши можливість або повністю відпочити, або зіграти не повний матч ряду основних футболістів.

Травми і дискваліфікації

У "Аталанти" під питанням знаходиться участь у грі Луїса Муріеля і Алехандро Гомеса. З "Шахтарем" до Італії не вирушили Давид Хочолава і Богдан Бутко.

Орієнтовні склади

"Аталанта": Голліні, Паломіно, К'єр, Толой, Хатебур, Де Роон, Фройлер, Кастань, Гомес, Ілічіч, Сапата

"Шахтар": Пятов, Ісмаїлі, Матвієнко, Кривцов, Болбат, Степаненко, Алан Патрік, Соломон, Тайсон, Марлос, Мораес

Слова перед матчем

Читайте також"Не можна тільки оборонятися": капітан Шахтаря Тайсон чекає красивої гри з Аталантою

Головний тренер "Аталанти" Джан П'єро Гасперіні:

"Ми розуміємо, що "Шахтар" теж поступився вдома в першому турі і теж потребує в результаті. "Шахтар" - сильна команда. На користь суперника говорять результати і рівень футболістів. Донеччани дуже давно виступають на такому рівні, в Лізі чемпіонів. Ми ж новачки турніру, і, напевно, більшого можемо повчитися у них, ніж вони у нас".

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"На мій погляд, поєдинок буде стратегічним, дуже тактичним. Перший тур став невдалим по результату і для "Шахтаря", і для "Аталанти", тому обидві команди будуть гнатися за перемогою. Нам необхідно бути уважними у цих аспектах, щоб відвезти в Україну позитивний підсумок".

Арбітр

Судити матч буде бригада арбітрів з Німеччини на чолі з Тобіасом Штілером.