Олексій Михайличенко вважає, що Динамо створило мало моментів / фото: ФК Динамо Київ

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию у матчі другого туру групового етапу Ліги Європи проти "Лугано" (0:0).

Слова Михайличенко наводить dynamo.kiev.ua.

"Мені все-таки здається, що ми втратили два очки. Хоча, можливо, у противника інша точка зору. Ми не показали в атаці все те, що могли. На це є певні причини. Сьогодні було досить багато браку в досить простих ситуаціях. Трохи не вистачило сил", - сказав головний тренер киян.

Відео дня

Читайте такожДинамо не змогло обіграти Лугано у Лізі Європи

Михайличенко розповів, чого "Динамо" не вистачило в атаці:

"Не вистачило якості. А якість - це підготовлені передачі, завершення комбінацій, підготовлені удари. У першому таймі ми дуже часто розвивали свої атаки через центр, наробили там масу помилок, що призводило до контратак суперника. Сил, повторюся, не вистачило, а від цього залежить правильність рішень в епізодах. Команда намагалася до кінця грати у свій футбол, рухалася, майже весь другий тайм провела на половині поля суперника, але цього мало. Треба більше загрожувати воротам суперника, більше створювати моментів, щоб їх реалізовувати".

Михайличенко зазначив, що "Лугано" не здивував "Динамо", але тим не менш його підопічні все одно "допустили кілька помилок" при стандартах, що "могло коштувати пропущеного м'яча".

УНІАН також повідомляв про те, що головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував нічию в матчі Ліги Європи проти "Гента".