Динамо проведе домашній матч / фото: ФК Динамо Київ

Київське "Динамо" 24 жовтня проведе третій матч на груповій стадії Ліги Європи. Віце-чемпіон України на "Олімпійському" в Києві буде приймати данський "Копенгаген".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Динамо - Копенгаген.

Початок зустрічі - о 22.00.

Відео дня

Динамо - Копенгаген: де дивитися матч по ТБ

Раніше "Динамо" і "Копенгаген" в єврокубках один проти одного не грали. Проти данських команд кияни провели 14 матчів: 9 перемог, 3 нічиї та 2 поразки.

"Динамо"

Київське "Динамо" підходить до матчу проти "Копенгагена" з серією з семи матчів поспіль без поразок (з них шість - переможні). При цьому у всіх семи матчах киянам вдалося зберегти свої ворота сухими.

У Лізі Європи "Динамо" після двох турів в активі 4 очки і другий рядок в таблиці групи В. Підопічні Олексія Михайличенка у першому турі мінімально здолали шведський "Мальме" (1:0), а в другому зіграли внічию зі швейцарським "Лугано" (0:0).

У чемпіонаті України "Динамо" виграло п'ять матчів поспіль, покращивши своє турнірне становище. В попередньому турі динамівці мінімально обіграли "Олександрію" (1:0) і , набравши 23 очки, розташовуються в УПЛ на другому місці.

Динамо - Копенгаген: прогноз букмекерів

"Копенгаген"

Чемпіон Данії "Копенгаген" у Лізі Європи також набрав 4 очки, але забив на один м'яч більше, ніж "Динамо". Данський клуб у першому турі обіграв "Лугано" (1:0), а в другому розійшовся миром з "Мальме" (1:1).

У поточному сезоні команді Столе Сольбаккена не вистачає стабільності. Команда може чергувати переможні серії з програшними, а сухі поєдинки з тими, в яких пропускає по 2-3 голи.

У двох попередніх турах чемпіонату Данії "Копенгаген" спершу програв "Брондбю" (1:3), а потім з тим же рахунком виграв у "Есб'єрга". В таблиці данського чемпіонату столичний клуб йде другим, на 4 очки відстаючи від лідера.

Травми і дискваліфікації

У "Динамо" в лазареті знаходяться Денис Бойко, Тамаш Кадар, Микита Бурда, Міккель Дуелунд і Мохамед Кадірі. У "Копенгагена" не зіграють Йонас Вінд, Ніколай Бойлесен і Стефан Андерсен.

Орієнтовні склади

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Вербич, Циганков, Бесєдін

"Копенгаген": Йонссон, Варела, Нельссон, Папаяннопулос, Бенгтссон, Стаге, Зека, Фішер, Фальк, Сантос, Сотіріу

Слова перед матчем

Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко:

"Копенгаген" - це добре фізично підготовлена команда. І дуже дисциплінована. Не можу сказати, що в складі нашого суперника є зірки, але це рівна команда, яка грає у колективний футбол, а не індивідуальний. Щоб узяти гору над "Копенгагеном", треба не тільки перебігати цю команду, але і переграти".

Головний тренер "Копенгагена" Столе Сольбаккен:

"Ми добре знаємо київське "Динамо", це сильний суперник, хоча зараз в Україні він поступається "Шахтарю". Ми не боїмося, але очікуємо, що і в Києві, і в Копенгагені будуть дуже напружені матчі. Для нас головне - зіграти дисципліновано. Гра в обороні у нас практично ідеальна, в атаці теж напевно будуть шанси. Треба їх використовувати і не допускати помилок".

Арбітр

Судити матч буде бригада арбітрів з Туреччини на чолі з Халілом Мелером.