Франків вважає, що кияни переможуть з мінімальним рахунком / фото: dynamomania.com

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков та екс-футболіст збірної України Артем Федецький поділилися очікуваннями від майбутнього матчу київського "Динамо" проти данського "Копенгагена" в третьому турі групового етапу Ліги Європи.

Читайте такожБитва лідерів групи: анонс матчу Динамо - Копенгаген

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Динамо - Копенгаген.

Відео дня

Франкова цитує dynamo.kiev.ua.

"Чекаємо від "Динамо" лише перемоги з усвідомленням того, що суперник буде непростим, незважаючи на величезні кадрові проблеми "Копенгагена". З такими проблемами ми вже виправдали б поразку від кого завгодно. Якщо б у нас випали шість-сім основних гравців - ми би вже "сиділи і курили".

Так, у "Динамо" теж є втрати, але у футболі так буває і треба спокійно замінювати одних основних гравців на інших. Головну нашу проблему я бачу не в захисті чи в воротах, тому що Бущан не поступиться Бойко, а в атаці - з конструктивом. Ми дуже важко створюємо гольові моменти. Думаю, що "Динамо" переможе з мінімальним рахунком 1:0", - заявив журналіст.

Федецький в коментарі UA-Футбол сказав, що впевнений у перемозі киян, якщо команда покаже свою гру:

"Як не крути, група у киян рівна. Плюси в цій грі "Динамо" - величезний європейський досвід і домашнє поле. Прийдуть уболівальники, перед якими потрібно буде здати черговий іспит, не розчарувати і не підвести їх за підтримку. А найголовніше - "Динамо" нарешті "прокинулося" у хорошому сенсі слова, набрало непоганий хід, що підтверджують останні вдалі результати.

Якщо "Динамо" візьме з перших хвилин м'яч під контроль, буде грати в короткий і середній пас, то результат прийде в його користь. Вірю в перемогу "Динамо". Їм потрібен максимальний успіх у матчах Ліги Європи, щоб згладити невдачі в чемпіонаті України. Бо для "Динамо" друге місце і нижче - це невдача. Потрібно бути реалістом, на чемпіонство у киян мало шансів".

Матч пройде на Олімпійському сьогодні, 24 жовтня. Початок - о 22.00. Трансляція буде доступна на телеканалі "Футбол 2".

УНІАН раніше повідомляв, що "Динамо" перед матчем з "Копенгагеном" розібралося з "Олександрією".