Манчестер Сіті - Челсі / REUTERS

На "Етихад Стедіум" у Манчестері пройшов центральний матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги між "Манчестер Сіті" і "Челсі". Зустріч завершилася перемогою господарів поля.

"Челсі" досить швидко зумів вийти вперед. Після довгого пасу від Матео Ковачича Н'Голо Канте увірвався у штрафну і зумів переграти голкіпера.

Читайте такожВідсторонення від єврокубків стало ближче: CAS відхилив апеляцію Манчестер Сіті

Відео дня

Однак "Ман Сіті" знадобилося менше п'ятнадцяти хвилин, щоб перевернути рахунок на табло. "Городяни" зрівняли рахунок завдяки удару Кевіна де Брюйне і рикошету, а потім вийшли вперед після сольного проходу Ріяда Мареза, який точно пробив під дальню штангу.

У другому таймі рахунок не змінився, хоча моменти були в обох команд. У компенсований час "городяни" забили ще раз, але гол Рахіма Стерлінга було скасовано після відеоповтору.

"Ман Сіті" набрав 28 очок і посідає третє місце в таблиці АПЛ. У "Челсі" - 26 очок і четверта позиція.

"Манчестер Сіті" - "Челсі" - 2:1

Голи: де Брюйне, 29, Марез, 37 - Канте, 21

"Манчестер Сіті": Едерсон, Канселу, Стоунз, Фернандіньо, Менді, Де Брюйне, Родрі (Гюндоган, 52), Давид Сільва (Фоден, 67), Марез, Агуеро (Жезус, 76), Стерлінг

"Челсі": Аррісабалага, Аспілікуета, Зума, Томорі, Емерсон (Джеймс, 59), Канте, Жоржиньо (Маунт, 74), Ковачич, Вілліан, Абрахам (Батшуайї, 74), Пулішич

Відеоогляд матчу

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що в 13-му турі АПЛ "Тоттенхем" обіграв "Вест Хем" у дебютному матчі Жозе Моуріньо.